Price comparison - Brand Zeblaze

zeblaze смарт часовници

Компанията Zeblaze е основана през 2014 г. в Шенжен, Китай. Неговият опит е разработването и производството на смарт часовници. За 5 години компанията успя да се присъедини към лидерите в индустрията за смарт часовници. Много модели, пуснати през този период, станаха бестселъри благодарение на изключителното качество и конкурентните цени, докато такива продуктови гами като Zeblaze Thor, Zeblaze Vibe и Zeblaze Hybrid са с постоянно търсене. Zeblaze има смарт часовници за всички бюджети с неизменно качество. Потребителите на смарт часовник Zeblaze могат да бъдат намерени в близо 100 страни по света.

Zeblaze е ентусиазиран екип, фокусиран върху носима електроника за спорт и здравеопазване, който създава продукти, които помагат да променят живота на хората. Променяме начина, по който хората се свързват с интернет и помежду си чрез интелигентни технологии за носене и иновации в преноса и обработката на данни.

Въпреки че здравеопазването може да изглежда сложна област, ние вярваме, че не е толкова трудно. Убедени сме, че имате по-големи шансове да постигнете целите си, ако се забавлявате, усмихвате и се чувствате уверени, докато умните часовници Zeblaze ви помагат да постигнете спортните си цели.

За да можем да оценим дали даден продукт е добър, освен аспекти като качество, издръжливост, .. трябва да вземем предвид и технологията, характеристиките и дизайна, които производителят прилага към продукта. неговите продукти. Часовниците Zeblaze притежават прост дизайн, но не по-малко изтънчен със заоблени ъгли, създаващи меко усещане.

Каишката е изработена от материал силикон С разнообразие от цветове, от които можете да избирате, възможността за персонализиране на ширината на кабела помага на потребителя да се чувства комфортно, лесен за работа, както и непрекъсната работа.

Часовници оборудвани с IPS екран напреднали, възможност за показване на изображения и цветове ясни и точни. Освен това, часовниците Zeblaze имат множество интерфейси на дисплея с различни цветове, от младежки до модерни, подходящи за вас да варират в зависимост от целта на употреба.

Умният часовник Zeblaze е способен да свързва 4G, LTE с висока скорост, да ви помогне лесно да получите достъп до интернет. В допълнение, часовникът поддържа и Bluetooth връзка с iOS телефон и Android. Помага ви да получавате известия по всяко време и навсякъде лесно, без да носите телефона си до себе си.

Showing 1 - 14 of 14
Zeblaze GTR smartwatch price comparison
Brand

Price
$28.99

Zeblaze Thor 5 PRO price comparison
Brand

Price
$131.95