Price comparison - Brand Garmin

Garmin смарт часовници

Garmin Ltd. е многонационална технологична компания със седалище в Швейцария, основана през 1989 г. от Гари Бъръл и Мин Као в Ленекса, Канзас, САЩ, със седалище в Олате, Канзас. От 2010 г. компанията е регистрирана в Шафхаузен, Швейцария.

Компанията е специализирана в GPS технология за автомобилни, авиационни, морски, външни и спортни дейности.Благодарение на тяхното развитие в технологиите за носене, те също се конкурират с разработчиците на потребителски програми за проследяване на активността и смарт часовници като Fitbit и Apple.

Часовниците Garmin продължават да са водещи в технологиите с най-новите си издания на смарт часовници, предназначени да обслужват всякакви спортове, дейности или приключения. Часовникът Garmin е задължителен аксесоар за всеки, който иска да накара сърцето си да разтупти. Нашите колекции от смарт часовници Garmin са предназначени не само да ви помогнат в ежедневието ви, но и да ви помогнат да проследявате тренировките, да наблюдавате съня, да броите стъпки, да измервате сърдечния си ритъм и дори да следвате маршрутите си с GPS програмиране.

Showing 1 - 20 of 47
Garmin Forerunner 55 price comparison
Brand

Price
$161.34

Garmin Fenix 5s Smartwatch price comparison
5.01
Brand

Price
$348.00

Garmin Forerunner 245 price comparison
Brand

Price
$207.65